Viorica Dăncilă îşi doreşte o dezbatere unu la unu cu Klaus Iohannis, candidatul PNL.

Un răspuns al lui Klaus Iohannis care se lasă așteptat. Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a reiterat, luni seară, că îşi doreşte o dezbatere unu la unu cu Klaus Iohannis, candidatul PNL.

Dăncilă a spus că este de datoria sa şi a lui Iohannis să le explice românilor rezultatele lor.

„Eu sper ca până la urmă să nu îi fie frică domnului Iohannis să se confrunte cu o femeie, adică eu cred că domnul preşedinte Iohannis trebuie să aibă puterea şi tăria să vină la această confruntare. Eu l-am provocat pe domnul Iohannis pentru că eu cred că sunt singurul candidat care luptă împotriva domnului Iohannis şi argumentez acest lucru: când domnul Iohannis a vrut demiterea acestui guvern, toţi i s-au subordonat. (…) Încă îl mai aştept pe domnul Iohannis să dea un răspuns pe această confruntare unu la unu. Este datoria noastră să venim în faţa cetăţenilor cu ce am făcut. Dânsul – ce a făcut în ultimii cinci ani în care a fost preşedintele României, eu – ce am realizat într-un an şi nouă luni cât am fost premierul României. Aşa este normal”, a spus Dăncilă într-o emisiune la România TV.

Liderul PSD consideră că în această campanie electorală se raportează doar la Klaus Iohannis ca principal contracandidat al său, alături de care crede că va ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *