Viorica Dăncilă anunță că PSD încearcă să facă o nouă majoritate

Viorica Dăncilă spune că în cazul în care Ludovic Orban, premierul desemnat, nu va reuși să treacă echipa sa prin votul Parlamentului, nu este exclus ca PSD să formeze o majoritate și să propună un alt premier.

Citește și: Petre Roman că dosarul Revoluției, este „o absurditate”, o poveste cusută cu ață albă

”Este adevărat că în momentul în care şase formaţiuni politice nu reuşesc să creeze o majoritate, vom încerca să creăm noi o majoritate, dar deocamdată noi suntem în Opoziţie şi lăsăm pe cei care au dărâmat acest Guvern să vină cu o soluţie. Cel care trebuie să regleze această situaţie este preşedintele Iohannis, care este, de fapt, şi autorul a ceea ce s-a întâmplat. Ştim foarte bine că preşedintele Iohannis a cerut demiterea Guvernului, s-a implicat pentru demiterea Guvernului şi s-a comportat ca un preşedinte de facto al PNL. Nu mergem cu o propunere de premier. Lăsăm şi a doua oară, să vedem ce pot să facă. Haideţi să pornim de la buna credinţă că vor reuşi să creeze o majoritate şi să treacă acest Guvern

Dar de ce trebuie să fiu eu (n.r. propunerea de premier)? În PSD sunt mai mulţi colegi sau colege care pot fi premieri. Eu am fost premier, acum, vom găsi dacă vom forma o majoritate, bineînţeles că poate fi şi un alt nume, nu neapărat eu. Eu sper să merg la Palatul Cotroceni şi atunci la Palatul Victoria să fie o altă propunere de premier”, a declarat Viorica Dăncilă.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *