Viorica Dăncilă a declarat că nu are intenția să demisioneze, este o informație falsă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că nu intenţionează să demisioneze din funcţie, infirmând în acest sens o informaţie care i-a fost prezentată la un post de televiziune.

„Nu demisionez şi nici nu am intenţia să demisionez. Cum aţi spus şi dumneavoastră, este o informaţie falsă. Cineva care ar avea de gând să demisioneze nu ar avea un program încărcat şi nu ar avea în program puncte din programul de guvernare sau întâlniri în perioada următoare cu impact pe plan extern. Deci, categoric nu, nu am de gând să demisionez, iar dacă aş fi avut un gând în acest sens, sigur aş fi ieşit în public şi aş fi spus acest lucru”, a declarat Viorica Dăncilă într-o intervenţie la Antena 3.

Ea a răspuns astfel întrebată fiind dacă are în intenţie să demisioneze din funcţie sau şi-a dat demisia, urmare a unei informaţii prezentate de moderatorul emisiunii ca fiind acreditată în acest sens.

La rândul lui, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că informaţia potrivit căreia premierul Viorica Dăncilă ar urma să demisioneze este o manipulare disperată prin care se încearcă acoperirea multor adevăruri care încep să iasă la iveală.

„O să fiu mai dur decât de obicei. Ştiam că sunt proşti, acum arată că sunt şi foarte disperaţi. E o manipulare disperată, nu mai au niciun fel de coerenţă în ceea ce emit. (…) Se încearcă acoperirea multor adevăruri care încep să iasă la iveală, în primul rând adevărul despre 10 august care, încet-încet, începe să iasă la iveală”, a declarat Dragnea la Antena 3, solicitat să comenteze o informaţie conform căreia premierul Dăncilă şi-ar da demisia.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *