Vietnamezi prinși cu praștia în mână la vânătoare de rațe sălbatice

Doi cetățeni vietnamezi, au fost prinși, vineri seara, în timp ce vânau cu praștia, rațe sălbatice, pe Canalul Morii din Gherla, județul Cluj, scrie Mediafax.

Cei doi cetățeni vietnamezi lucrează legal la o fermă din Gherla. Ei au fost prinși vineri seara de către agenții Poliției Locale, în timp ce vânau rațe, două dintre păsări au fost omorâte de aceștia, pentru a le mânca.

Cei doi sunt cercetați în stare de libertate, pentru braconaj.

Întrucât bărbații nu cunosc limba română a fost necesar ca polițiștii să apeleze la un translator din Dej.

Vineri seară, un echipaj al Poliției Locale din cadrul Poliției Gherla, a depistat doi cetățeni vietnamezi care vânau cu praștia rațele sălbatice de pe Canalul Morii din municipiu. Aveau asupra lor și două rațe pe care le omorâseră deja.Pentru că nu ne-am putut înțelege cu ei, deoarece nu știau românește, am chemat un translator de la Dej și am chemat și reperzentanții Asociației Vânătorilor și pescarilor, fiind vorba de rațe sălbatice.Din explicațiile celor doi vietnamezi a reieșit că lucrează legal la o fermă din Gherla și vânaseră păsările ca să le mănânce. Noi avem atribuții doar de constatare și i-am predat e cei doi Poliției Municipiului Gherla, au declarat reprezentanții Poliției Locale, scrie Mediafax.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *