Victor Ponta, acuză Guvernul în cazul epidemiei de pestă porcină

 

„Falimentarea sistemului de asistență veterinară privată din zona rurală a României este un scop în sine al companiei FARMAVET care are în strategie deschiderea a peste 300 de cabinete și farmacii în mediul rural”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

„PESTA PORCINA AFRICANA ( PPA) = un atentat la siguranta nationala a Romaniei afectand milioane de oameni ( in special din zonele rurale, in special oameni care au votat PSD ca sa fie protejati si ajutati la nevoie)!

O catastrofa economica si sociala produsa prin reteta clasica romaneasca = incompetenta + coruptie ! Daca nu luam masuri imediate o amenintare la fel de mare priveste domeniul ovinelor! Asta inseamna ca oamenii vor cumpara din import si porc de Craciun si miel de Paste – crescatorii romani vor da faliment – FARMAVET va prospera alaturi de protectorii sai politici !

Am gestionat destule crize de acest gen in perioada in care am fost Prim Ministru/ am vazut alte crize in perioadele in care eram doar membru al Guvernului sau cand eram in Opozitie/ ceea ce se intampla in 2018 este o catastrofa comparabila doar cu celebra “gripa aviara” gestionata la fel de dezastruos de celebrul “ministru Flutur”!

Am intrebat in aceste zile toti specialistii pe care ii cunosc : cum am ajuns in situatia asta? ce trebuia facut? cum ar fi trebuit sa procedez daca se intampla acest lucru in timpul mandatului meu de Premier? Va prezint mai jos concluziile specialistilor – iar dvs puteti trage singuri concluziile!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *