Urși la plimbare prin orașe

Prezența unor urși a fost semnalată în Făgăraș și Predeal, duminică spre luni, conform ISU Brașov, care a intervenit pentru a înlătura un posibil pericol, scrie Agerpres.

Echipaje de jandarmi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit, în ultimele ore, în municipiile Braşov şi Făgăraş, precum şi în staţiunea Predeal, unde a fost semnalată prezenţa unor urşi.

Conform ISU Braşov, în cazul unui urs care a fost în zona Centrului istoric, duminică după-amiaza, cât şi al altor patru exemplare zărite la Predeal, în zona Hotelului Ursuleţul, s-au emis mesaje Ro-Alert de informare a populaţiei din zonele respective, în cel de-al doilea caz intervenind inclusiv un echipaj SMURD la faţa locului.

Un alt urs a fost văzut în cursul nopţii de duminică spre luni în municipiul Făgăraş, tot într-o zonă locuită, pe strada Gării, de această dată evenimentul fiind filmat de unul dintre şoferii care s-a întâlnit cu animalul.

Potrivit Jandarmeriei Braşov, echipajul care s-a deplasat la faţa locului nu a mai găsit animalul în zona respectivă, scrie sursa precizată.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *