UPDATE: Bărbatul găsit mort într-o fântână, avea legat de mâini și de picioare, găleți cu nisip

Cadavrul găsit într-o fântână dintr-o localitate din județul Satu Mare, ar aparține unui localnic în vârstă de 85 de ani care a fost dat dispărut în luna noiembrie a anului trecut, potrivit surselor PortalSM.

Cadavrul a fost găsit într-o fântână nefolosită, iar o mână și un picior erau legate cu sârmă de două găleți cu nisip, ca să fie scufundat în fântână.

În aceste momente, polițiștii cercetează locul, fiind audiate mai multe persoane.

Reamintim că un bărbat a fost găsit mort, ieri, într-o fântână, cu lanțuri în jurul său, în localitatea Cămărzana din județul Satu Mare. Descoperirea a avut loc în cursul zilei de ieri, într-o fântână din localitate, iar la fața locului au fost echipaje de Poliție care au ridicat probe.

Cadavrul unui bărbat a fost găsit miercuri, într-o fântână în localitatea Cămârzana, județul Satu Mare, scrie presasm.ro

La fața locului s-au deplasat pompierii, care au ajutat la recuperarea cadavrului. Ulterior, criminaliștii au început primele cercetări. Parchetul a fost informat din cauza existenței unor suspiciuni de omor, iar ulterior polițiștii au confirmat acest lucru.

“Ieri, in jurul orei 15.00 am fost sesizați despre faptul ca intr-o fântâna din localitatea Camarzana, a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex masculin. In cauza sunt suspiciuni de omor astfel ca polițiștii efectuează cercetări sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare pentru a stabili împrejurările comiterii faptei și totodata pentru identificarea persoanei găsite decedata”, spun polițiștii.

Dosarul a fost preluat spre cercetare de către procurorii sătmăreni.

Cadavrul ar putea fi al unei persoane declarate dispărute în urmă cu mai multe luni, presupun anchetatorii.

Procurorii așteaptă acum rezultatele autopsiei. Trupul a fost depus la prosectura Spitalului Județean, iar medicii legiști vor trebui să se pronunțe asupra cauzei decesului, scrie sursa precizată.

 

sursa+foto:presasm.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *