Unde a terminat facultatea Nicolicea, după ce a rămas repetent

Eugen Nicolicea nu a vrut să spună unde a făcut facultatea de drept! În CV-ul de la Camera Deputaților nu figurează acest detaliu, iar Adevărul scrie că nu a putut intra în posesia informației, deși a făcut o cerere în acest sens, pe baza legii accesului la informații publice, instituția refuzând să ofere astfel de detalii.

Însă, jurnaliștii de la Adevarul spun că au aflat unde a făcut Nicolicea studiile de drept. Conform sursei citate, deputatul PSD a intrat la Facultatea de Automatizări şi Calculatoare a Universităţii din Timişoara în anul 1976. Un fost ceolg de-al său a mărturisit că „undeva prin anul II sau III a rămas repetent”. „Tot nu reuşea să treacă un examen, şi atunci s-a transferat de la Automatizări şi Calculatoare la Electronică, unde a şi terminat, în anul 1982”.

A urmat Dreptul la Universitatea Spiru Haret, filiala din Drobeta Turnu Severin, forma de „Învăţământ la Distanţă”. Un fost profesor de la filiala din Drobeta Turnu Severin a Universităţii Spiru Haret a spus că Nicolicea era student acolo „la nivelul anilor 2008 sau 2009” şi că a urmat doar trei ani de facultate, pentru că a făcut doi ani într-unul singur.

„În acelaşi timp făcea aceeaşi facultate şi nevasta, şi fiica lui”, susţine profesorul, pentru Adevarul. Un document obţinut de Adevărul de la o sursă anonimă confirm spusele profesorului. Astfel,un document centralizator emis de Universitatea Spiru Haret, conţinând rezultatele obţinute de studenţii la Drept, Anul III, forma Învăţământ la Distanţă, în sesiunea de examene din iarna anului 2008. A obţinut nota 6 la Drept administrativ, nota 8 la Drept internaţional public, nota 9 la Drept internaţional privat, nota 9 la Drept comparat, nota 8 la Dreptul societăţilor, nota 10 la Limba engleză şi tot 10 la Relaţii individuale de muncă.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *