Un vârstnic (84 ani) a parcurs opt kilometri pe jos, cu o roabă în mână, pentru a-și duce câinele la veterinar

Un vârstnic de 84 ani, dintr-o localitate din județul Satu Mare, a mers pe jos 8 kilometri pentru ca să își poată duce patrupedul la veterinar. Câinele era bolnav și pentru a se asigura că acesta va primi îngrijirile medicale de care are nevoie, bărbatul l-a pus într-o roabă și a pornit la drum, scrie presasm.ro

Imaginile postate de către medicul veterinar pe pagina sa de Facebook au strâns mii de aprecieri. Medicul a povestit cum unul dintre bătrânii din circumscripția sa, un bărbat de 84 de ani, a bătut pe jos kilometri care îl despart de cabinetul veterinar, cu câinele într-o roabă, doar pentru a se asigura că patrupedul va primi îngrijirile medicale de care are nevoie.

Un bărbat (84 ani) a mers opt kilometri pe jos pentru a-și duce câinele la veterinar

“Dragostea pentru animale!!!!….este in 3 cuvinte povestea bătrânului Popa Ion, din localitatea Berini ,care la cei 84 de ani a venit pe jos 8 kilometri ca să-si aducă la medic câinele bolnav, cu roaba”, a scris medicul pe pagina sa de socializare, conform sursei precizate.

Din păcate, chiar medicul veterinar recunoaște că gestul lui Ion Popa este mai mult excepția, decât regula la noi în țară.

“Mai rar asemenea proprietari de animale!”, mai spune veterinarul.

Imaginile cu bătrânul de 84 ani au fost distribuite de sute de internauți, scrie aceeași sursă.

 

sursă + foto: presasm.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *