Un român a stat aproape 8 ore să voteze în localitatea Leicester. Rușine MAE.

Un român, Scutaru Nicolae, a stat aproape 8 ore să voteze în localitatea Leicester. Acesta a declarat pe facebook că  „nu este admisibil ca nimeni din cei care reprezintă partidele să nu spună nimic cand un președinte de secție încalcă voit legea si dreptul oamenilor de a vota”.

„După aproape 8 ore ,eu si sotia mea am votat în Leicester! Bătaie de joc ,si spun asta despre un președinte de secție de votare care 50 de minute a refuzat să permită accesul oamenilor in secția de votare desi nu mai era nimeni înăuntru, despre un președinte de votare care a vrut la ora 19 să închidă ușa pe motiv că: 20 de minute are nevoie să proceseze înainte de 21 buletinele de vot ,desi legea spune clar ca după ora 21 se procesează. A fost nevoie de intervenția oamenilor ca altfel nu mai intra nimeni de la 19 :00!
Si sincer sunt dezamăgit de reprezentanții de partid care nu au spus nimic ! Este O RUSINE !
Nu este admisibil ca nimeni din cei care reprezintă partidele să nu spună nimic cand un președinte de secție încalcă voit legea si dreptul oamenilor de a vota !
Am făcut plangere la Biroul Electoral Central si ma pregătesc sa fac o plangere la minister !
Dragilor astăzi cineva voit a dorit să își bată joc de noi ,să ne calce în picioare un drept constituțional! Va felicit pe toti cei care ati fost si ati stat până la final ! Sunteti frumosi si va ofer stima si respectul meu ,si chiar daca nu schimba imediat ceva ,noi toti am aratat ca : Dorim o Românie liberă, democratică, o țară în care speranța, egalitatea de șanse și prosperitatea să nu reprezinte cuvinte goale !
Dar să nu uitați că această este doar o.batalie urmează alte două la fel de importante ! ” a spus
Scutaru Nicolae pe pagina sa de facebook.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *