Un preot a fost acuzat că a agresat și sechestrat o femeie

Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei a deschis o anchetă în cazul preotului din Focșani, director al unui cămin de bătrâni, care a fost acuzat că a sechestrat și agresat o femeie pentru a întreține relații sexuale. Dacă se va dovedi că femeia a spus adevărul, preotul ar putea caterisit, transmite Mediafax.

Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei a anunțat, joi, că a început o anchetă internă pentru a afla dacă acuzațiile grave care i se aduc unui preot din Focșani, director al unui cămin de bătrâni, cum că ar fi sechestrat și agresat o infirmieră pentru a întreține relații sexuale sunt sau nu adevărate.

„Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei s-a autosesizat și a declanșat o anchetă bisericească. Vom reveni cu mai multe informații la finalul acestei anchete”, a declarat, joi, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Arhipeiscopiei Buzăului și Vrancei, Ioan Șolea.

Incidentul s-ar fi întâmplat luni noaptea, în jurul orei 4.30, în camera de protocol a căminului. Femeia aflată în tura de noapte declară că a fost chemată la discuții de directorul instituției, un bărbat de 40 de ani, care este și preot la o biserică din Focșani.

Femeia a spus că bărbatul s-a dezbrăcat și i-a cerut să întrețină raporturi sexuale ca răsplată pentru faptul că a fost angajată fără să plătească șpagă.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *