Un polițist din Poliția Rutieră și-a amenințat colegii cu arma din dotare

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat, luni, că a discutat personal la telefon cu polițistul din Bacău care a amenințat că își ia viața și care și-a amenințat colegii cu arma, demnitarul precizând că agentul de la Rutieră i-a spus „ce are pe suflet și a renunțat la sinucidere”.

Citește și: Gheorghe Piperea: Bogdan şi Cozmin Guşă ar trebui să fie cercetaţi penal pentru falimentarea frauduloasă a Realitatea TV

„Vreau să va spun că am discutat cu băiatul de la Bacău, personal. Cel de la Bacău, un agent de la Poliția Rutieră, a avut ceva pe suflet. Am vorbit cu inspectorul-șef de la Bacău l-am rugat să îmi facă legătură cu el, am vorbit la telefon, mi-a spus ce are pe suflet și a renunțat la sinucidere. (…) I-am spus că doresc să aflu care este motivul acestui gest, până la urmă dramatic. Mi-a explicat omul la telefon, m-am oferit să merg la Bacău, chiar am pregătit un elicopter de la IGAv, să merg la Bacău în această dimineață, s-a răzgândit văzând deschiderea și o să vină la București, să stăm la o cafea și să îmi spună tot ceea ce are pe suflet. I-am promis că nu divulg discuția mea cu el. Oricum nu are legătură cu restructurarea poliției, cu sindicatele”, a declarat Marcel Vela, luni dimineața, la intrarea în sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI)

Un polițist din Poliția Rutieră Bacău și-a amenințat colegii cu arma din dotare. Agentul de la Biroul Rutier, aflat în serviciu, a intrat în sediul Poliției agitat și vorbind incoerent.

Potrivit Poliției Bacău, un polițist din Biroul Rutier al Poliției orașului Bacău, aflat în serviciu și având asupra sa armamentul din dotare, a intrat, luni, în sediul I.P.J. Bacău, într-o stare vizibilă de agitație și vorbind incoerent.

Polițistul a absolvit Școala de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina în 2013, este căsătorit și a fost testat psihologic în februarie 2016. De asemenea, în perioada 2017- 2018, acesta a fost pus la dispoziție, fiind cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *