Un poliţist depistat cu coronavirus a decedat la numai 43 de ani

Un poliţist de frontieră din judeţul Timiş, în vârstă de 43 de ani, a decedat duminică, după ce la finalul lunii iulie a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de Sindicatul Europol pe Facebook.

”Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Vecea Cristian în vârstă de 43 ani din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia – ITPF Timişoara, care a decedat în această seară după ce în urmă cu două săptămâni a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Este al doilea deces în rândul poliţiştilor infectaţi cu virusul ucigaş, după ce în luna iunie un alt coleg din cadrul IPJ Olt a fost răpus. În urma acestuia au rămas o soţie îndurerată şi doi copii fără sprijin! Suntem alături de familia acestuia şi-i transmitem sincere condoleanţe! Drum lin spre cer, colegule!”, a transmis Europol duminică seara.
În prezent, un focar activ de coronavirus este la Inspectoratul de Poliţie Timiş, unde 22 de poliţişti au fost depistaţi pozitiv cu COVID – 19, iar alţi zeci de poliţişti se află în izolare la domiciliu.
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *