Un pădurar a fost împușcat de un coleg, în timp ce se aflau la braconaj

Doi pădurari de la Ocolul Silvic Bocșa, județul Caraș-Severin, aflați, din primele informații, la braconaj, s-au împușcat accidental, unul dintre aceștia fiind grav rănit în zona feței.

Citeşte şi: Unii producători pun căcăreze în lapte pentru a-i da miros și a înșela cumpărătorii

„În data de 30.11.2019 ora 15.06, Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată prin apel SNUAU 112 de către I. A., cu privire la faptul că un coleg a fost lovit accidental în zona feței de o alică ricoșată. Din primele verificări s-a stabilit faptul că numiții P. F. și I. A. se aflau la o partidă de vânătoare pe raza comunei Ramna, în zona Valea Viilor, iar numitul P. F. a fost lovit în zona feței de o alică ricoșată, trasă de numitul I. A. P. F. a fost preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, fiind în stare gravă. Se continuă verificările în vederea stabilirii legalității partidei de vânătoare”, ne-au transmis surse judiciare.

Din primele cercetări, rezultă faptul că bărbatul de 56 de ani ar fi executat un foc de armă cu arma de vânătoare, glonțul ricoșând și lovindu-l  în zona maxilarului pe bărbatul de 48 de ani.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *