Un individ a violat și bătut pe cele 3 fete ale concubinei sale, cu vârste de 9 și 13 ani

Un bărbat din Ploiești a fost reținut, joi, pentru 24 de ore, de polițiști, fiind suspectat că în ultimele luni le-ar fi agresat sexual, pedepsit și chiar violat pe fiicele iubitei sale, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit reprezentaților IPJ Prahova, polițiștii de investigații criminale din Ploiești au făcut o percheziție în oraș la o persoană bănuită de viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

Citește și: Gratuitate la serviciile de sănătate pentru persoanele fără CNP și din categorii vulnerabile

„Din cercetări a rezultat faptul că, în decursul acestui an, persoana bănuită ar fi săvărșit o faptă de viol, trei fapte de agresiune sexuală și trei fapte de rele tratamente aplicate minorului, față de cele trei fete ale concubinei sale, cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani”, a transmis Poliția Prahova.

Bărbatul are 37 de ani, iar cercetările au început după ce rudele fetelor ar fi depus plângere la poliție, au declarat, corespondentului MEDIAFAX, surse judiciare.

Bărbatul a fost adus la sediul Poliției pentru audieri și ulterior a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. El va fi prezentat vineri instanței pentru luarea altor măsuri preventive.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *