Un bărbat și-a dat foc după ce l-a părăsit iubita

Un bărbat din localitatea Tutova a ajuns, în noaptea de marţi spre miercuri, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce şi-a dat foc, informează Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, la locul producerii incidentului a fost trimis un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), care a solicitat, ulterior, sprijinul echipajului de Terapie Intensivă Mobilă.

„Ambulanţa tip C1 de Terapie Intensivă Mobilă Vaslui a preluat, în apropiere de Crasna, un pacient din localitatea Tutova, în vârstă de aproximativ 45 ani, care a suferit arsuri de gradele I, II şi III pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului. Pacientul a fost preluat de pe o ambulanţă tip C2 aparţinând SAJ Vaslui. Din primele informaţii, pacientul s-ar fi autoincendiat, combustibilul folosit fiind benzina. Pacientul a fost sedat şi intubat orotraheal, fiind predat în stare critică la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul SJU Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul.

Potrivit jurnaliștilor de la Vremeanoua.ro, vecinii bărbatului spun că ar suferi de depresie, locuia singur, iubita pe care o avea plecând de ceva timp în Italia, de unde a anunțat că nu se mai întoarce la el. Azi noapte, în jurul orelor 22.00, bărbatul a ieșit în fața casei sale și și-a dat foc, turnând pe el benzină pe care a aprins-o. Arzând ca o torță, a început să țipe, iar vecinii au sărit să-l stingă. Au sunat la 112 și au chemat pompierii, ambulanța și poliția la fața locului.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *