Un bărbat omorât cu ranga pentru o țigară

Scandalul a pornit duminică seară, pe terasa unui bar din localitate, unde bărbatul de 48 de ani i-a cerut o ţigară unui tânăr de 22 de ani.

Acesta, proaspăt devenit tată al unui băieţel, petrecea împreună cu câţiva prieteni. Simţindu-se ofensat de modul în care i s-a adresat consăteanul, tânărul a sărit imediat la bătaie. După o scurtă altercaţie dintre cei doi, tânărul de 22 de ani a plecat acasă, s-a înarmat cu o rangă din metal, şi şi-a aşteptat adversarul pe o alee mai slab luminată. În timp ce acesta mergea spre casă, tânărul a sărit şi l-a lovit cu obiectul metalic în cap cu putere.

„Din primele cercetări a reieşit că tânărul de 22 de ani, după ce a avut conflictul la bar cu victima, a mers şi s-a înarmat cu o ţeavă de metal, a revenit, l-a surprins pe drumul public, unde l-a lovit în zona capului şi apoi a plecat acasă. Autorul are calitatea de suspect în acest moment. Cercetările şi audierile continuă”, a declarat Valeriu Chihaia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Bărbatul a fost descoperit de un tânăr de 18 ani, rugat chiar de soţia acestuia, să îl caute prin sat.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *