Un bărbat de 50 de ani din Dâmbovița a murit după ce a primit un pumn

Un bărbat de 50 de ani din Dâmbovița a murit după ce a primit un pumn de la un altul, cu care băuse. Cei doi s-au certat, iar bărbatul de 50 de ani nu a fost de acord să nu formuleze plângere penală împotriva agresorului, potrivit Mediafax.

Polițiștii din Dâmbovița au anunțat luni că au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 37 de ani, din localitatea Bungetu, bănuit de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Protest spontan la Cotroceni. Oamenii cer demisia lui Iohannis şi eliberarea lui Liviu Dragnea

Bărbatul este bănuit că, în ziua de 13 iunie, a lovit victima cu pumnul în zona frunții, provocându-i o fractură la coloana vertebrală cervicală.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, între bărbatul bănuit de agresiune și partea vătămată, un bărbat de 50 de ani, din Văcărești, ar fi existat o altercație în urma cu câteva zile, generată de consumul de alcool, iar victima nu ar fi fost de acord cu solicitarea acestuia, respectiv de a nu formula plângere penală pentru lovire sau alte violențe”, arată polițiștii din Dâmbovița.

În urma pumnului primit, bărbatul de 50 de ani din Văcărești a murit.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *