Un agent de poliție cu BMW și-a chemat colegii să-i dea o mână de ajutor

„In aceasta seara 14.05.2019 proprietarul autoturismului AR-23 MLV agent de politie rutiera la IPJ Arad mi-a blocat accesul pe strada Vaslui cartier Micalaca ora 20.25. Mi-a zis sa merg eu cu spatele aprox 20 m sa treaca el …. . I-am zis ca acest lucru nu se va intampla, moment in care a sunat un coleg de la rutiera care era de servici, acesta deplasandu-se singur cu autoturismul WV MAI 40768 nefiind insotit de coleg . S-a prezentat, mi-a cerut actele si am asteptat circa 20 min asteptand o incadrare. A tot cautat pe legi si niciuna nu se potrivea ))). Precizez faptul ca apelul nu a fost facut prin 112 . Cam asa actioneaza politia in Arad.” scrie Flonta Florin-Petrisor pe pagina sa de facebook.

Am mers la ISJ ARAD in audienta la Comandantul politiei judetului Arad cu privire la cele intamplate. Am fost informat ca s-a dispus o ancheta interna cu timp de solutionare 10 zile. Am primit nr de inregistrare la sesizarea facuta. Numele politistului este Buturuga Mirel politist la serviciul circulatie proprietarul BMW, a scris Flonta Florin-Petrisor pe pagina sa de facebook.

Problemele cu agenții de la circulație nu sunt noutăți în orașul Arad, în 29.03.2019 un agentul șef adjunct din cadrul Poliției Rutiere Arad, a fost reținut pentru contrabandă cu țigări după ce a condus o dubiță în care se aflau aproximativ 220 de baxuri cu țigări netimbrate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *