UEFA va distribui în premieră peste un milion de bilete mobile

UEFA va distribui în premieră peste un milion de bilete mobile prin intermediul telefoanelor mobile ale suporterilor pentru meciurile EURO 2020 care se vor disputa în 12 oraşe europene.

Federaţia Română de Fotbal a venit luni cu precizări în acest sens, printr-un comunicat postat pe site:

„În ceea ce privește cererile de bilete, UEFA EURO 2020 este cel mai mare EURO organizat vreodată, urmând să aducă fotbalul mai aproape de suporteri decât a făcut-o la toate turneele finale de până acum. Pentru a îmbogăți experiența fanilor, bilete vor fi distribuite acestora prin intermediul unui sistem de ticketing mobil inovator, astfel izbutindu-se realizarea unui acces în stadion mai lin, mai sigur și mai securizat.

Noul sistem mobil de ticketing va permite o distribuire sigură a biletelor și va facilita prevenirea duplicării biletelor și apariția replicilor acestora, întrucât codurile QR se vor activa prin Bluetooth doar în momentul când fanii se vor afla în proximitatea stadionului.

Proiectul de ticketing mobil UEFA EURO 2020 se bazează pe succesul consemnat cu ocazia primelor finale ale Ligii Națiunilor UEFA, din iunie 2019, când peste 110.000 de bilete (reprezentând 80% din cuantumul disponibil) pentru cele patru jocuri au fost furnizate cu succes către telefoanele mobile.

Fanii care au achiziționat bilete UEFA EURO 2020 în timpul fazei de vânzare din decembrie 2019 și care o vor face cu ocazia fazelor de vânzare ulterioare, mai aproape de startul turneului final, vor primi biletele sub forma biletelor mobile, prin intermediul aplicației de ticketing mobil a UEFA EURO 2020. Această aplicație va fi disponibilă spre descărcare, pentru telefoanele tip Android și iOS, spre sfârșitul lui mai 2020. Biletele mobile vor fi direcționate către aplicație nu mai târziu de șapte zile înaintea meciului în cauză. UEFA preconizează să trimită fanilor, în total, peste un million de bilete mobile pentru toate cele 51 de meciuri.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *