Tribunalul București a decis să prelungească mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă

Tribunalul București a decis să prelungească mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a spus că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Citește și: Istoricul Marius Oprea: Parchetul, Poliția și SRI-ul ar trebui să se condamne pe sine în procesul comunismului

Potrivit deciziei, Tribunalul București a dispus, vineri, prelungirea duratei arestării preventive pe încă 30 zile în cazul lui Gheorghe Dincă.

Dincă a fost arestat preventiv de la sfârșitul lunii iulie, când a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, după care le-ar fi ars cadavrele.

Monica Melencu, mama Luizei, fata dispărută de aproape 7 luni, după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie în Caracal, și-a angajat un nou avocat, din Timișoara, cu care a mers, vineri, la DIICOT Central.

„Suntem împreună la DIICOT, eu și doamna Melencu. Sunt avocat în această speță (a dispariției Luizei Melencu). Atât pot spune în acest moment”, a declarat, pentru Mediafax, avocatul Carmen Obârșanu.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *