Trei mașini noi, care care aparțin Inspectoratul de Poliție Mehedinți, au produs un accident vineri, la Balș

Trei mașini noi, care care aparțin Inspectoratul de Poliție Mehedinți, au produs un accident vineri, la Balș, în județul Olt, după ce șoferii care le conduceau au pornit girofarele pentru a nu sta în coloana de autoturisme formată.

„Astăzi, în jurul orei 13.45, pe raza orașului Balș, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate trei autospeciale, care aparțin Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți.

Citește și: Capitala și județele Arad, Argeș, Giurgiu, Hunedoara, Ilfov și Teleorman au fost afectate de inundații

Astfel, în timp ce se deplasau în coloană, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, acestea au intrat în coliziune, rezultând doar pagube materiale.

Toate autospecialele au polițe de răspundere civilă auto valabile.

Conducătorul auto responsabil de producerea evenimentului rutier a fost sancționat contravențional cu amendă, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.  Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, nefiind sub influența băuturilor alcoolice.

Precizăm faptul că la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți a fost dispusă cercetarea administrativă a celor implicați în eveniment”, precizeaz[ un comunicat al Poliției Române

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *