Tragedie într-o familie din Brașov

Doi frați de 14 ani, din comuna Hoghiz, județul Brașov, au fost căutați timp de mai multe ore, după ce au plecat la joacă și nu s-au mai întors. Unul dintre ei a fost găsit în stop cardiac, duminică noaptea, pe albia râului Olt și a murit luni dimineața, la spital.

Poliția Brașov a transmis că cei doi copii de 14 ani au plecat duminică, la joacă, și nu s-au mai întors, familia fiind cea care a sesizat dispariția lor, în jurul orei 18.00. Este vorba de doi frați vitregi, ambii de 14 ani, din satul Bogata Olteana, comuna Hoghiz.

„S-au format echipe și s-au desfășurat activități de căutare pe raza localității Bogata, a localităților învecinate, precum sși pe cursurile de apă a râului Bogata și a râului Olt. În jurul orelor 22.00, unul dintre cei doi minori a fost găsit în albia râului Olt, acesta fiind preluat de un echipaj medical si transportat la spital”, spun reprezentanții Poliției Brașov.

Surse din anchetă au declarat pentru MEDIAFAX că cei doi copii sunt frați vitregi, iar duminică au plecat la săniuș.

Aceleași surse au spus că în cursul dimineții, copilul găsit în timpul nopții de duminică spre luni a murit la spital.
Zeci de polițiști, jandarmi, și echipaje SMURD, precum și voluntari fac în continuare cercetări pentru a-l găsi și pe cel de-al doilea copil dispărut.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *