Teodor Meleșcanu care este la al 6-lea partid vorbește despre traseismul politic

Fostul director al SIE și președinte al Senatului, Teodor Meleșcanu, aflat la al 6-lea partid în cariera sa politică (în ordine cronologică – PDSR, APR, PNL, ALDE, Forța Națională, PPU-sl), a declarat joi la Antena 3 că „problema traseismului este o problemă gravă a societății românești” și că primarii schimbă partidul nu din rațiuni de ideologie, ci „pur și simplu e legat de fonduri”.

Întrebat cum comentează afirmația premierului Ludovic Orban legat de primarii racolați de la PSD, că el nu este de acord cu această practică și că el nu a semnat pentru nicio candidatură a unui primar venit din alt partid, Teodor Meleșcanu a răspuns:

„Este o maniera smechereasca, intrucat candidaturile la nivel local se fac cu semnatura presedintelui organizatiei judetene. Este pur si simplu caraghios la nivelul asta sa ajungi la asemenea comunicari. Problema traseismului este o problema grava a societatii romanesti. Primarii primesc o suma mai mare sau mai mica in functie de partidul la care adera (…) de fapt asta e motivatia, nu e nici ideologica, nici istorica, pur si simplu e legat de fondurile pe care le primesc de la Guvern primarii si candidatii de primari”.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *