Tentativă de omor la o benzinărie din capitală

Tentativă de omor la o benzinărie din capitală. O angajată a unei benzinării amenințată de un bărbat care a alimentat și a refuzat să plătească, scrie rador.ro.

Un bărbat din capitală a încercat să jefuiască o angajată de la o benzinărie și să dea cu mașina peste ea. Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost reținut pentru 24 ore și este cercetat pentru tentativă de omor calificat, tâlhărie şi distrugere şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă, scrie aceeași sursă.

Totul s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 22:00 după ce bărbatul a alimentat cu combustibil la o benzinărie, a refuzat să achite şi, sub ameninţare, i-a cerut angajatei să-i dea o sumă de bani. Femeia a încercat să se adăpostească în interiorul unei spălătorii auto aflate din vecinătate. Agresorul a urmărit-o cu maşina și a încercat să o lovească, apoi a distrus o masă aflată în faţa spălătoriei şi a rupt o conductă de alimentare cu gaze. Bărbatul a fost prins de poliţişti, pe raza judeţului Călăraşi. Cercetările au fost preluate de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei., precizează aceeași sursă.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *