Temperaturi cu peste 10 grade mai mici, în zilele următoare

Începând de joi, temperaturile scad în în partea de nord și de vest a țării, apoi, începând de vineri, răcirea se va extinde și în sud și est, când temperaturile vor fi mai mici cu peste 10 grade Celsius, conform meteorologilor, scrie Mediafax.

„Schimbările în ceea ce priveşte regimul termic vor începe pe parcurusul zilei de joi, pentru partea de vest, de centru şi de nord a ţării, unde vor fi ploi pe arii extinse, iar faţă de ziua de miercuri, acolo vom avea scăderi însemnate ale temperaturii, care se va situa între 15 şi 25 de grade. În schimb, tot joi, în partea de sud şi de est a ţării, unde vremea rămâne frumoasă pe parcursul zilei, vom avea temperaturi maxime de 31 de grade”, a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM)

ANM mai spune că sâmbătă temparaturile vor rămâne cam la aceleași valori ca și cele de vineri, iar de duminică se va încălzi ușor. Pentru săptămâna următoare se anunță temperaturi normale pentru această perioadă, ele se vor încadra între 20-22 grade C, scrie sursa citată anterior.

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *