Ștefan Fieraru, fostul judecător a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare

Ștefan Fieraru, fostul judecător de la Curtea de Apel Ploieşti a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare. Acesta este acuzat de trafic de influență.  În 2018, fostul magistrat a fost achitat de Curtea de Apel Ploiești.

Citește și: Manifestare interetnică româno-maghiară, sâmbătă seara, la Cluj-Napoca

„În cursul anului 2008, inculpatul Fieraru Ștefan, în calitate de judecător la Curtea de Apel Ploiești, a pretins și primit de la o persoană (denunțător în cauză), foloase materiale, constând în contravaloarea materialelor de construcție și manopera unor lucrări efectuate la două imobile deținute de magistrat și familia acestuia în municipiul Ploiești, precum și contravaloarea unei racle edificate în incinta unui cimitir din municipiul Ploiești, toate în valoare de 231.443 lei.

În schimbul acestor foloase, inculpatul a promis denunțătorului că își va exercita influența pe lângă judecătorii din cadrul Tribunalului Prahova care aveau spre soluționare o cauză penală în care denunțătorul avea calitatea de inculpat, în scopul adoptării unei soluții favorabile acestuia din urmă”, arătau procurorii DNA.

Un vechi proverb spune că ” corb la corb nu-și scoate ochii”. 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *