Tăriceanu îi arată dovada lui Firea

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu continuă criticile la adresa Gabrielei Firea pe tema achiziției tramvaielor turcești, aducând noi argumente. Tăriceanu a prezentat pe pagina sa de Facebook o listă cu membrii Comisiei de evaluare care arată câți au semnat.

„Doamna Primar General spune că mă înșel în privința licitației pentru tramvaie. Oare se înșeală și mai mult de jumătate din membrii Comisiei de evaluare?”, întreabă Tăriceanu, trimițând și către dezvăluiri făcute de ziarul Libertatea: https://www.libertatea.ro/…/ce-a-facut-primaria-capitalei-c…

Într-un mesaj anterior,  Tăriceanu a transmis că nu crede în coincidențe, referindu-se la faptul că „în doar 2 ani două firme turcești au luat cele mai mari contracte de achiziții autobuze și tramvaie pentru București, în condițiile în care firme românești produc aceleași autovehicule în țară, de aceeași calitate și cu forță de muncă autohtonă”.

Liderul ALDE a opinat că nu e încă târziu ca o bună parte din cei 176 milioane de euro care vor fi plătiți pentru tramvaie să se întoarcă în economia românească (detalii aici)

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *