Tânăr de 17 ani, tâlhărit, după ce a vrut să întrețină relații sexuale contra cost

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din Satu Mare, a fost victima unei tâlhării, după ce a apelat un număr de telefon, găsit pe internet, cu intenția de a întreține relații sexuale. Ajuns la adresa indicată, a fost întâmpinat de un bărbat care i-a luat banii. Întâmplarea a avut loc în Baia Mare, scrie presasm.ro

Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii din Baia Mare au demarat cercetările în dimineaţa zilei de 29 septembrie, după ce au fost sesizaţi de un tânăr din Satu Mare că a fost victima unei tâlhării.

Tânărul a povestit poliţiştilor că a apelat un număr de telefon postat pe un site de publicitate, cu intenţia de a întreţine relaţii intime, însă ajuns în locuinţa indicată, de pe raza municipiului Baia Mare, a fost ameninţat de un bărbat şi constrâns să ofere 200 de lei fără a beneficia de serviciile stabilite.

Un bărbat din Baia Mare, în vârstă de de 31 de ani, este bănuit de polițiști, de comiterea faptei, iar pe data de, 07 octombrie, în baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, conform sursei precizate.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *