Suporterii lui Dinamo au ajuns la 500.0000 de euro (peste 2,5 milioane de lei), bani strânşi din donaţii

Suporterii lui Dinamo au ajuns la 500.0000 de euro (peste 2,5 milioane de lei), bani strânşi din donaţii, sponsorizări şi cotizaţii în cadrul programului socios DDB (Doar Dinamo Bucureşti), a anunţat Asociaţia Suporterilor „Peluza Cătălin Hîldan” pe pagina oficială de Facebook.

6515 care au adus O JUMĂTATE DE MILION DE EURO. Și nu banii aceștia au ținut Dinamo în viață, ci OAMENII din spatele acestor sume și credința lor că Dinamo nu va muri niciodată. 90% din acești 500.000€ au fost strânși în ultima jumătate de an. Asta ne dă și mai multă speranță. 6515 câini pe care te poți baza. Și numărul lor este într-o continuă creștere. Vino și tu alături de noi! Înscrie-te aici www.programddb.ro și urmează pașii! 48€/an înseamnă 4,5ron/săptămână

SĂ VĂ FIE FRICĂ,
DINAMO SE RIDICĂ!”, este mesajul postat.

Potrivit fanilor, programDDB garantează că „vom scăpa de Negoiță!”.

Asociaţia suporterilor dinamovişti „Peluza Cătălin Hîldan” a lansat, la 29 mai 2018, proiectul socios „Doar Dinamo Bucureşti” prin care fanii pot deveni acţionari. Potrivit proiectului, fanii au la dispoziţie două variante pentru a deveni membri DDB: pot cotiza cu 48 de euro pe an sau cu 1.948 de euro pe an.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *