Stadionul Dinamo nu va fi făcut la timp pentru C.E. 2020

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat luni, la Casa Fotbalului, că există o problemă legată de renovarea stadionului Giuleşti “Valentin Stănescu”, costurile estimative fiind considerate mici de către cele două societăţi interesate de preluarea lucrărilor.

Stănescu afirmă însă că Guvernul va găsi banii necesari pentru modernizarea arenei Giuleşti până în 2020, însă stadionul Dinamo va fi gata probabil în a doua jumătate a anului, după Euro 2020.

“Cred că foarte siguri suntem de Steaua, mâine va începe demolarea stadionului, Arcul de Triumf, la fel, nu e o problemă pentru el. Rămâne Rapidul, suntem în evaluarea ofertelor, sper ca şi Rapidul, am convingerea că şi Rapidul va fi gata până în 2020. Găsim soluţii la Rapid, găsim soluţii. Pentru că legislaţia a fost proastă, până când am schimbat Legea achiziţiilor publice, începeai studiile, să discuţi şi se duceau 2-3 ani de zile. Dacă ne gândim numai la inflaţie, într-adevăr este o problemă, nu trebuie să luăm totul de la început. Eu spun că vom găsi banii necesari.

Nu e vorba de lipsă de fonduri. Cele două companii interesate, chiar nu ştiu cum le cheamă, au spus că e cam puţin să facem Rapidul reabilitare şi modernizare, dar vor găsi fonduri necesare pentru a face Rapidul. S-au dus ani de când s-au făcut estimările, dar pot să vă asigur că se vor găsi bani pentru a fi gata şi Rapidul”, a declarat Stănescu, scrie news.ro.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *