Sorin Grindeanu a anunțat că va reveni în PSD, într-un „proiect extrem de serios”(VIDEO)

Sorin Grindeanu a anunțat că va reveni în PSD, într-un „proiect extrem de serios”. Grindeanu a mers joi la Conferința de Alegeri de la PSD Olt (VIDEO).

„Eu voi reveni în politica PSD într-un proiect extrem de serios al PSD, un proiect extrem de serios pentru țară. Nu voi ține isonul unor proiecte personale ale lui x, y, indiferent cum se cheamă acea persoană. Dacă lucrurile acestea se vor întâmpla, am fost om de stânga, sunt și voi fi om de stânga și voi reveni în PSD”, a spus Grindeanu la Conferința de alegeri.

În decembrie, Sorin Grindeanu declara că se va gândi „foarte serios” la invitația de a se reîntoarce în partid, lansată de PSD Timiș.

„Eu de doi ani și jumătate nu am mai fost în sediul PSD Timiș. Pe mine m-a onorat invitația lor. M-am dus și pentru a îmi arăta mulțumirea mea pentru oamenii care au fost alături de mine acum doi ani și jumătate. PSD Timiș, acum doi ani și jumătate, a fost probabil prima organizație care a tras un semnal de alarmă și a spus că PSD ar trebui să se reîntoarcă la o cale corectă, că PSD poate și-a uitat menirea și că ar trebui respectată democrația internă de partid. Probabil că asta au vrut și astăzi să îmi transmită foștii mei colegi. Am fost destul de emoționat. Aș face o recomandare conducerii centrale a partidului. Să țină cont de organizația din Timiș pentru că este o filială cu personalitate și care a avut tăria să spună «stop». Era timpul să se spună «stop» și poate că istoria era cu totul alta astăzi”, spunea atunci Grideanu.

Reacția a venit în contextul în care Sorin Grindeanu a participat atunci la o ședință extinsă a organizației PSD Timiș, ocazie cu care foștii colegi de partid i-au adresat invitația de a se reînscrie în formațiune, a anunțat liderul filialei din Timiș, Alfred Simonis.

În anul 2017, fostul premier Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, după ce Guvernul său a fost debarcat de Liviu Dragnea prin moțiune de cenzură. Acesta conducea organizația social-democrată din Timiș. În noiembrie 2017, el a fost numit în funcția de președinte al ANCOM. Mandatul său expiră în anul 2023.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *