Socialiştii europeni consideră că Victor Ponta este nedemn de încredere

Fostul prim-ministru Victor Ponta, nu este de încredere, pentru că se răzgândeşte în privinţa alianţelor politice în fiecare săptămână, a afirmat un oficial socialist de rang înalt, pentru euractiv.com.

Vorbind sub protecţia anonimatului, membrul grupului S&D din Parlamentul European a afirmat: „Ponta este complet nedemn de încredere. A abandonat partidul socialist, apoi a încercat să se întoarcă şi acum se alătură grupului Conservatorilor şi Reformiştilor.”

În octombrie 2018, Ponta a declarat pentru Euractiv că este dezamăgit de „tăcerea vinovată” a Partidului Socialiştilor Europeni (PES) cu privire la gravele încălcări ale statului de drept şi ale valorilor europene şi socialiste de către PSD, membru PES.

Ponta a insistat că Pro România este un partid pro-european şi a jurat că se va alătura doar unei familii politice europene care promovează o integrare mai profundă şi o agendă progresivă.

Într-un interviu pentru Euractiv în 3 aprilie, Ponta a afirmat că va face campanie pentru candidatul socialist Frans Timmermans. În final, notează publicaţia citată, Pro România s-a alăturat grupului Conservatorilor şi Reformiştilor, după cum se arată pe site-ul ECR.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *