Sfârșit tragic pentru un polițist, după ce s-a împușcat cu pistolul

Polițistul, care a fost găsit împușcat în cap, la începutul lunii august, în mașina personală, pe un deal de la marginea cartierului Burdujeni din Suceava, a murit după o lună și jumătate de spitalizare, în urma unei hemoragii puternice.

Citește și: Mihai Fifor vorbește despre cea mai mare manipulare a opoziţiei

Anunțul morții tânărului polițist a fost făcut de Bogdan Bănică, vicepreşedinte Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR Decus, pe Facebook.

„Acum câteva minute, în urma unei puternice hemoragii şi în ciuda eforturilor medicilor, colegul nostru Aursulesei Andrei Ionuț, care la începutul lunii august a fost găsit împuşcat în cap cu arma din dotare, a pierdut lupta cu viaţa. Dumnezeu să te odihnească în pace şi să te ierte pentru gestul necugetat din acea seară fatidică, Ionuţ, şi chiar dacă ai ales să pleci, noi îţi vom păstra amintirea vie. ‘Nu judeca pe nimeni, până nu vei fi mers de două ori, până la lună şi înapoi, în pantofii săi’”, a scris Bogdan Bănică pe Facebook.

Citește și: politistii-pe-olandezul-ucigas-la-plecarea-de-pe-aeroport/” target=”_blank”>Misterul a fost elucidat! De ce nu l-au reținut polițiștii pe olandezul ucigaș la plecarea de pe aeroport

Potrivit IPJ Suceava, polițistul, în vârstă de 32 de ani, din cadrul Secției de Poliție Rurală Dărmănești, a fost găsit împușcat în cap în mașina personală pe un deal de la marginea cartierului Burdujeni din Suceava.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *