Șerban Nicolae: Acum Ministrul ‘A Doua Cocoașă’ a aflat că la DSP București virusul pute

Senatorul PSD Șerban Nicolae comentează sarcastic decizia ministrului Sănătății de a pune un nou coordonator la DSP București. Social-democratul spune că Lui Nelu Tătaru i-au trebuit trebuit trei luni să observe problemele de la DSP pentru că „se afla pe un trend crescător aflat în scădere”, aluzie la afirmațiile lui Nelu Tătaru.

„COVIDUL PENELIST

Atunci când Gabriela Firea a intrat în conflict deschis cu politrucii numiți de PNL la conducerea DSP București, întrega mașinărie de propagandă s-a pus în mișcare pentru a explica ce lucruri rele face primarul general al Capitalei în combaterea epidemiei în comparație cu soluțiile geniale ale DSP București. Pe Streinu-Cercel l-au ras pentru că se aliase cu dușmanul. Grupul de Conspirații Strategice a dat comunicate peste comunicate de le zăngăneau epoleții de tablă.

Acum, ministrul „A Doua Cocoașă” a aflat că la DSP București virusul pute. I-au trebuit doar vreo trei luni, pentru că se afla pe un trend crescător aflat în scădere…”, a scris Șerban Nicolae pe Facebook.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *