Șeful USR Turda, Daniel Doboș, a făcut 14 ani de închisoare pentru o crimă dublă!

Despre minunata înnoire a clasei politice prin apariția partidului Uniunea Slavați România, aflăm noi date dintr-un material publicat pe site-ul turdanews.net. Noul președinte al USR Turda, este Daniel Doboș, un individ care a făcut ani grei de închisoare în Germania pentru o crimă dublă.

Și-o fi ispășit omul păcatele în fața legii, dar nu suntem convinși că ar avea ceva bun de dat comunității în calitatea sa de “nou” politician ca ins care a curmat două vieți.

Legat de această dublă crimă, Daniel Doboș a evitat să comenteze pentru presa turdeană ceva concret despre anii grei de închisoare pe care i-a executat în Germania. Într-o postare pe o pagină de socializare, în care anunța că în urmă cu câteva zile a fost ales președinte USR Turda, Daniel Doboș și-a expus un punct de vedere:

”Unele dintre legendele urbane sunt chiar adevărate. Am fost parașutist în Legiunea Străina, am fost Garda de Corp a unui om de afaceri Italian și da, mi-am utilizat chiar și arma din dotare. Am primit o altă identitate pentru că în România comunistă mi-a fost retrasă cetățenia. Sub acest nume, Pierre Dassilu, am participat la misiuni de lupta”.

Practic, anii de pușcărie încasați de la justiția germană nu justifică riposta legitimă în calitate de ”gardă de corp” – pe care o invocă Daniel Doboș în postarea/apărarea sa și nici nu explică cum, în calitate de ”gardă de corp”, a ucis două persoane, în două zile diferite.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *