Ședința organizației municipale a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Arad

Luni la amiază, profitând de vremea frumoasă, Organizația Municipală a PNL Arad a ieșit în aer liber, în parcul Eminescu. În prezența proaspătului europarlamentar Gheorghe Falcă, s-au luat decizii importante pentru viitoarele alegeri locale din primăvara anului viitor.

După succesul la ultimele alegeri și accederea lui Gheorghe Falcă în Parlamentul European, PNL Arad a trebuit să treacă la luarea unor decizii privind succesiunea la Primăria Arad. Primul pas a fost numirea lui Călin Bibarț, actual viceprimar, în funcția de primar interimar, lucru lămurit deja de câteva zile.

Cine va candida la Primăria Aradului?

Nu au fost emoții și lupte interne în PNL Arad, așa că s-a decis rapid ca actualul vicepreședinte al Consiliului Județean, Sergiu Bîlcea, să fie desemnat ca și candidat la Primăria Aradului.

˝Am fost desemnat candidatul PNL pentru Primăria Arad, responsabilitatea aceasta arată încrederea colegilor în generaţia mea, opţiunea pentru energia şi puterea noastră de a duce mai departe dezvoltarea Aradului. Ştiu cum putem să atragem fondurile necesare pentru a face oraşul aşa cum îl visăm: curat, aerisit, verde de la un capăt la altul, cu spaţii pietonale. În noua etapă, punem accent pe înfrumuşeţarea Aradului în fiecare colţ al său. Am încredere că împreună vom reuşi să ne împlinim aspiraţiile: un oraş frumos, european, funcţional, curat. Avem tot ce ne trebuie: energie, idei, oameni harnici şi, cel mai important: iubim Aradul!˝a postat pe facebook proaspătul candidat la Primăria Aradului din partea PNL.

Cine va lupta pentru președenția Consiliului Județean Arad? 

Decizia pentru candidatura la cea mai importantă funcție în administrația județului o va lua Biroul Județean al PNL, dar Organizația Municipală a decis să sprijine candidatura lui Iustin Cionca, actualul președinte.

˝Organizația municipală a PNL Arad a decis astăzi să îmi susțină candidatura pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Arad! Le mulțumesc colegilor pentru încredere! Avem în lucru proiecte consistente, dezvoltăm secțiile Spitalului Județean, modernizăm 300 km de drumuri județene, investim în calitatea apei potabile, #construim un Arad liberal cu aspect european, chiar dacă e mult de lucru și nu este deloc ușor. Aradul merită o administrație liberală eficientă, arădenii merită să aibă la ei acasă condițiile pe care alți români le caută în străinătate! Pentru asta voi candida din nou, să continuăm marile proiecte și să aducem noi fonduri europene în județ!˝a fost reacția lui Iustin Cionca la sprijinul primit de la PNL Arad.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *