Scandal la Caracal unde oamenii lui Remus Rădoi au fost reținuți

Trei agenți de pază ai firmei lui Remus Rădoi, împreună cu un alt suspect, au fost reținuți de polițiștii din Caracal, după ce mai multe persoane au fost audiate în cazul scandalului care a avut loc pe o stradă din oraș.

Citește și: Dosarul „Colectiv”, trimis la Parchetul Militar

Potrivit IPJ Olt, în urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului de Investiții Criminale împreună cu cei din cadrul Poliției municipiului Caracal au reținut, pentru 24 de ore, patru persoane implicate în conflictul din orașul Caracal, care a avut loc în noaptea de joi spre vineri, informează Mediafax.

Cei patru vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale. Mai multe persoane au fost audiate la sediul Poliției Caracal, în urma unui scandal petrecut în noaptea de joi spre vineri pe o stradă din localitate.

„Un tânăr, de 27 de ani, din Caracal, a sesizat faptul că în timp ce se afla împreună cu trei persoane, pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost loviți de alte persoane, angajate ale unei firme de pază din localitate, a cărei licență a fost anulată la solicitarea IPJ Olt, însă măsură a fost contestată în instanță”, au declarat reprezentanții Poliției Olt.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *