S-a făcut nevăzut ca să scape de datorii

Un bărbat din județul Argeș, care a anunţat că este sechestrat a fost căutat de 150 de poliţişti, în cele din urmă a fost găsit în locuinţa femeii cu care avea o relație, unde se ascundea pentru a se sustrage de la plata unor datorii financiare, scrie Agerpres.

Bărbatul, de 42 de ani, care locuia singur, a plecat de acasă încă din data de 27 septembrie şi nu a mai revenit, dispariţia fiind sesizată de mama sa, a anunţat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că acesta s-ar fi deplasat pe raza localităţii Ştefăneşti, pentru a ridica salariul de la firma unde lucra, cerând să intre în concediu medical, după care nu a mai fost văzut. În seara zilei de 7 octombrie, acesta şi-a sunat sora, alarmând-o că ar fi într-un loc necunoscut, de unde nu este lăsat să plece”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform aceleaşi surse, bărbatul a fost căutat de 150 de poliţişti, care au scotocit albia pârâului Cotmeana, izlazul şi peste 50 de proprietăţi din localitatea de domiciliu.

„În urma căutărilor, bărbatul a fost găsit în timp ce se ascundea în locuinţa unei femei de 47 de ani, din aceeaşi localitate, cu care bărbatul avea o relaţie. Cel în cauză şi-a justificat gestul invocând nişte datorii financiare”, informează IPJ Argeş.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română – Biroul Operaţiuni Speciale Piteşti, la căutări participând şi 20 de jandarmi, scrie Agerpres.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *