Românii nu vor avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o confruntare televizată

Românii sunt la un pas să nu aibă, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o confruntare televizată între cei doi candidați la scaunul de la Cotroceni.

Citește și: Codrin Ștefănescu: ‘Vom elibera România de demonii care încearcă de ceva timp să o confiște’

În timp ce Viorica Dăncilă îl invită pe Klaus Iohannis la confruntare din orice loc și în orice clipă, președintel refuză insistent. Explicația sa și a staffului său: „se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul al doilea al prezidențialelor“.

În anul 2014, Iohannis îl acuza pe Victor Ponta de atitudine arogantă cu privire la organizarea dezbaterii electorale. Pe atunci candidat la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis scria că dezbaterile electorale sunt ”atât de necesare și așteptate de către toți românii interesați să afle proiectele celor doi candidați rămași în cursa pentru Palatul Cotroceni”.

La acea vreme, în contextul unor neînțelegeri privind organizarea dezbaterilor electorale, Klaus Iohannis scria, pe Facebook, că-i cere lui Victor Ponta ”să renunțe de urgență la asemenea tertipuri și să aibă curajul să își asume o confruntare de idei corectă”.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *