Replică DURĂ a lui Mihai Gâdea, după ce Ion Cristoiu a dezvăluit că e preferatul PSD pentru prezidențiale

Mihai Gâdea ar putea fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale după ce a fost testat în sondaje de interne de partid și ar putea chiar să câștige, a dezvăluit Ion Cristoiu. Însă, vedeta TV a dorit să infirme că ar intra în cursa prezidențială.

„Mulțumesc maestrului Ion Cristoiu pentru generozitatea sa. Aș vrea să subliniez faptul că sub nici o formă și în nici un moment nu-mi pun problema să accept vreo nominalizare de candidat la președinție, nici din partea PSD și nici partea altui partid. Nu mă interesează nici un fel de propunere de acest fel. Rămân al dumneavoastră Mihai Gâdea și vă aștept pe toți de duminică până joi la Sinteza Zilei, cel mai urmărit talk show de televiziune din România.”, a spus Gâdea pentru dcnews.ro.

Jurnalistul a afirmat, la emisiunea “Gândurile lui Cristoiu”, că testarea lui Mihai Gâdea ca posibil candidat la prezidențiale s-a făcut după modelul Rareș Bogdan, tot realizator TV, nominalizat ulterior cap de listă la PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, informează mediafax.ro.

“Din sursele pe care le am eu și vă dau această știre, este, s-ar putea să fie domnul Mihai Gâdea. Se lucrează de mai mult timp, ca și în cazul lui Rareș. Puțină lume știe că în cazul lui Rareș Bogdan s-a lucrat vreo două luni cu sondaje. Sondajele am înțeles că îl dau ca un candidat, care nu e om din PSD. Cred după părerea mea, că invitarea USR-iștilor face parte dintr-o strategie de a-și îmblânzi adversarii. Sigur că dumneavoastră sunteți uimită și vă uitați la mine. Eu cred că va candida și ar putea să și câștige. Este, ca și Rareș Bogdan, el nu este un moderator, jurnalist, dacă ați observat. El la discursuri e mai bun. După părerea mea, domnul Năstase l-a propus și de aia s-a și dus la Viorica Dăncilă. Domnul Năstase a anunțat oficial că ar trebui să fie cineva din societate civilă. După părerea mea, acesta este Mihai Gâdea, se lucrează de mai mult timp la sondaje. Și tot după părerea mea, are foarte mari șanse să câștige, pentru că pe de o parte este patriarhul PSD-iștilor, electoratului PSD. Nu e Tăriceanu. Electoratul PSD nu are încredere în Tăriceanu”, a afirmat jurnalistul.

Ion Cristoiu a reamintit propunerea sa ca pe listele de la europarlamentare partidele să plaseze vedete pe primele locuri, rețetă care ar putea fi aplicată și la prezidențiale. “Trebuie găsite la cap de liste niște vedete. Eu nu mă refeream la Carmen Avram, mă refeream la Sandra Stoicescu, vedetă. Gâdea nu este perceput numai ca jurnalist, ci și ca un politician cumva”, a explicat jurnalistul.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *