Regina Iordaniei, o palestiniancă cu stil, la superlativ

Regina Iordaniei este una dintre cele mai stilate femei, dintre capetele încoronate ale vremurilor. Este mamă a patru copii, și deși, are aproape 50 ani, arată ca la 25, scrie almanahonline.ro

Rania, Regina Iordaniei s-a remarcat, încă de când a ajuns în această postură, prin eleganță, stil, finețe, bunătate și compasiune, deșii prin venele ei nu curge sânge albastru, scrie conform aceleași surse.

S-a născut în 1970, într-o familie  musulmană de palestinieni, și-a petrecut copilăria în Kuweit, a studiat în Cairo și a început să lucreze în domeniul marketingului într-o bancă din Iordania. Tot în Iordania l-a cunoscut pe prințul  la acea vreme, Abdullah, actualul rege al Iordaniei.

Rania are o viață extrem de activă în postura de regină, implicându-se activ în diverse sectoare ale vieții sociale, precum educația, sănătate. Este prezentă în mijlocul oamenilor, ajutându-i, lucru ce o face extrem de îndrăgită de către popor.

S-a implicat și în domeniul literar, scriind până în prezent mai multe cărți.

Regina Iordaniei este foarte activă și pe rețelele de socializare, păstrând legătura cu fanii din întreaga lume, conform aceleași surse.

Citiți continuarea și vedeți imagini cu frumoasa regină pe almanahonline.ro

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *