Rareș Bogdan :”Nu am niciun fel de dosar și nici nu voi avea pentru că nu am făcut nicio faptă penală”

Știrea apărută la România Tv și preluată de presă, care spunea că: Rareş Bogdan, europarlamentar PNL, are dosar penal la DNA, informează România TV, citând surse judiciare. ”E un fake news!”, a fost replica prim-vicepreședintelui PNL, joi seara, la aceeași televiziune de știri, care a informat că DNA a și dat o replică, infirmând că liderul liberal ar fi obiectul vreunei cauze aflate la procurorii anticorupție, scrie stiripesurse.ro

Mai mult, Rareș Bogdan a spus că nu are cum să aibă dosare penale pentru că nu a fost la guvernare. El le-a transmis celor care diseminează astfel de zvonuri despre el că ”să se liniștească” pentru că nu are de gând să renunțe la mandatul de europarlamentar pentru a reveni în România ca ministru.

Le spun, celor care lansează astfel de acuzații, să se liniștească. Nu am niciun fel de dosar și nici nu voi avea pentru că nu am făcut nicio faptă penală. Încă nu am fost la guvernare. E simplu, dacă nu am fost în funcții publice, era greu să am vreun dosar. DNA se ocupă de cei care lucrează în zona asta. Eu am lucrat doar în zona privată. Nu mă duc nici ministru de Interne, nici ministru al Apărării, nici vicepremier, să stea liniștiți, nu pe mine trebuie să mă atace. Cei de la DNA au și răspuns și au zis că e un fake news. Eu înțeleg că unii se tem de mine, dar nu au de ce, trebuie să se teamă cei care au făcut lucruri grave în ultimii 3 ani.”, a spus, râzând, Rareș Bogdan.

Conform România TV, dosarul ar fi legat de accesarea de fonduri europene, potrivit aceloraşi surse. Rareş Bogdan a mai fost la DNA, în calitate de martor, într-unul din dosarele în care a fost cercetat Marian Vanghelie. De asemenea, şi Cozmin Guşă a făcut referire la o audiere a lui Bogdan la DNA, în 2017.

Citiți continuarea pe: stiripesurse.ro

 

 

sursa foto: realitatea.net

 

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *