Rareș Bogdan atac la Meleșcanu după ultimile declarații

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, susține că declarațiile ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, privitoare la blocarea votului în diaspora sunt revoltătoare. El îi cere demisia lui Meleșcanu, pe care îl acuză că își bate joc de români.

Citește și: http://Teodor Meleşcanu recunoaște dezastrul din MAE, la alegerile în diaspora

”Meleșcanu chiar își bate joc de români? Auziți aici ce tocmai a afirmat: cozile din diaspora au fost cauzate de faptul că au fost mai multe procese electorale, deci prea multe bultine de vot (adică cum, e de vină președintele Klaus Iohannis?). Alt motiv: subestimarea numărului de români care vor veni la urne în diaspora (zău? cum ai estimat greșit dacă ai tipărit peste 1 milion de buletine de vot??). Și zice că nu s-au înțeles bine întrebările. De asta au stat oamenii la cozi, căci n-au înțeles întrebările?? Domnule, n-ai niciun pic de logică!! Fiți atenți la alt motiv: oameni aduși cu autocarele!
Meleșcanu pasează responsabilitatea la ambasadorii care nu că nu l-au informat sau au estimat greșit, cum pretinde, dar au cerut insistent mărirea numărului de cabine și de ștampile!! Tot raportul ministrului este o bătaie de joc la adresa tuturor, conține minciuni fragrante, e o rușine! DEMISIA!!!”, scrie Rareș Bogdan.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *