Raluca Turcan: Vom reduce nivelul de birocrație

Guvernul rămâne consecvent angajamentului de a reduce nivelul de birocraţie cu care se confruntă cadrele medicale, angajaţii din educaţie, precum şi cei din administraţiile locale, spune vicepremierul Raluca Turcan, conform Agerpres.

„Supraîncărcarea birocratică este un simptom clar al obsesiei PSD de a controla politic instituţiile publice din România. În anii în care restul Uniunii Europene mergea spre simplificare, PSD căuta noi şi noi modalităţi pentru a consolida presiunile politice, inclusiv prin creşterea numărului de hârtii şi a raportărilor în exces. Deopotrivă medicii, cadrele didactice şi cei care lucrează la proiectele europene resimt acut această povară a birocraţiei în exces, iar angajamentul Guvernului PNL rămâne la fel de ferm: vom reduce nivelul de birocraţie!”, a scris Turcan, vineri, pe Facebook.

Viceprim-ministrul a avut, vineri, la Palatul Victoria, o primă întâlnire de lucru cu miniştrii Dezvoltării, Ion Ştefan, şi Educaţiei, Monica Anisie, cu scopul găsirii unor „soluţii moderne de reducere a încărcării birocratice cu care se confruntă angajaţii din sistemul public”, conform sursei.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *