Radu Tudor, reacționează la Antena 3, în urma declaraţiilor unor lideri social-democraţi

Radu Tudor, reacționează la Antena 3, în urma declaraţiilor unor lideri social-democraţi, în frunte cu Lia Olguţa Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD, despre extrădarea lui Radu Mazăre.

citește și Liviu Dragnea susținut de sute de oamenii

După ce Olguţa Vasilescu a vorbit despre o conspiraţie anti-PSD prin aducerea lui Mazăre în campanie electorală, Radu Tudor comentează sarcastic. „Dupa ce si l-au adus pe Mazare prin MJ si MAI din guvernul lor, unii din PSD zic ca extradarea e lucratura politica. #ninonino”, scrie  pe Facebook, jurnalistul.

Lia Olguța Vasilescu a declarat, luni, cu doar câteva ore înainte de aducerea lui Mazăre, că „e foarte ciudat că îl aduc chiar acum”, în condițiile în care Ministerul Justiției e condus de Ana Birchall, de la PSD.

„Mie îmi sună a rețeta din 2016. Aduceți-vă aminte când toți oamenii noștri de forță erau fie chemați la DNA, fie plimbați în cătușe, cum eram și eu. La vremea respectivă, primarul Craiovei era încătușat, plimbat pe scările DNA, ținut în arest și așa mai departe. Din păcate, uite că nu le-a folosit. Eu cred că și de data aceasta încearcă aceeași rețetă, dar s-ar putea să nu le iasă ca și data trecută”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu.

Sursa foto: antena3

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *