Radu Mazăre va rămâne în Penitenciarul Rahova, în regim închis, până în anul 2021

Radu Mazăre va rămâne în Penitenciarul Rahova, în regim închis, până în anul 2021. Fratele lui Radu Mazăre, Mihai, a precizat pentru Mediafax, că o comisie a Penitenciarului Rahova a decis ca fostul primar al Constanței să rămână în această unitate în regim închis, până în anul 2021. Decizia comisiei vine după ce, duminică, a expirat perioada de 21 de zile de carantină pentru fostul primar.

Citește și: Execuții în PNL, nouă primari au fost excluși din partid

Însă, potrivit avocatului lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie, e posibil ca fostul primar să fie mutat din Penitenciarul Rahova în altă unitate de detenție. Acest lucru ar putea fi posibil dacă instanța îi revocă lui Mazăre mandatul de arestare preventivă pentru încălcarea controlului judiciar în alt dosar. În cazul în care instanța supremă revocă măsura, comisia de la Rahova se va întruni din nou și Mazăre ar putea fi mutat în alt penitenciar.

Mazăre a fost extrădat din Madagascar luna trecută pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *