Radu Banciu: Sunt 200.000 de militari care taie frunză la câini. Ce a făcut armata în 30 de ani? Absolut nimic

Radu Banciu a vorbit, marți seară, la B1 Tv, despre proiectul de lege trecut de Camera Deputaților care prevede desființarea unor pensii speciale.

„Lupta e lungă. I-a cășunat Guvernului Orban să taie anumite pensii. De ce nu e constituțional? Pentru că nu înțeleg de ce le tai unora și nu le tai altora.

Am înțeles că totuși militarii, și polițiștii, și jandarmii, în general cei care lucrează în aparatul ăsta fost milițienesco-securist, rămân cu pensiile. Magistrații, nu.  E o problemă aici,  e o problemă și de constituționalitate, și de etică.

Până la urmă, ce a făcut armata în ultimii 30 de ani pentru România?

M-am ocupat mai puțin de domeniul ăsta, poate nu sunt la curent. Întreb telespectatorul.

Măcar am soluționat conflictul dintre cetățeni și armată, care era încă deschis în 1990? Armata care a fost cu Ceaușescu și care a tras în noi la Revoluție.

Văd că sunt 200.000 de militari care taie frunză la câini de 30 de ani. Ce a făcut armata în 30 de ani? Absolut nimic!”, a afirmat Radu Banciu.

Facebook Comments

5 thoughts on “Radu Banciu: Sunt 200.000 de militari care taie frunză la câini. Ce a făcut armata în 30 de ani? Absolut nimic

    1. Nimic fraierică, dar au fost acolo să nu ți-o tragă bozgori, sau rușii, au fost acolo… UNDE SA MURIT pentru ca să fi tu prieten cu americanii și europenii! Să dea D-zeu să pățești ce au pățit românii după ce au desființat armata înființată de Mircea cel Bătrân! Ce fain să critici în față la televizor să manipulezi mase… Cine te plătește? Legați-ar limba și mintea să nu te mai poți exprima decât în ungurește sau rusește!

  1. Ești prost de nerecuperat când ți-a intrat apa in casă , când ți-a luat foc casa când vremea a fost potrivnică, când iarna te-a blocat pe drumuri , acei pe care îi renegi , te-au salvat de la vb moarte , prăpăditule , porc de om nerecunoscăt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *