PSG l-ar putea pierde pe Kylian M’Bappe din cauza ˝fair-play˝-ului financiar!

Kylian Mbappe, cel mai bun tânăr fotbalist de la recentul Campionat Mondial din Rusia, ar putea să ajungă la campioana Europei, Real Madrid, din cauza ˝fair-play˝-ului financiar impus de UEFA.

Anul trecut, PSG l-a luat pe M’Bappe de la Monaco doar sub formă de împrumut pe un an, urmând ca în această vară să onoreze uriașa clauză de cumpărare, de 180 de milioane de euro, însă pentru ca acest lucru să se întâmple, campioana Franței trebuia să vândă câțiva jucători pentru a respecta condițiile impuse de forul de la Nyon. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, superfotbalistul francez, campion mondial cu Franța, ar putea ajunge la Real Madrid, care îi caută un înlocuitor lui Ronaldo, plecat la Juventus Torino pentru peste 100 de milioane de euro cu taxe cu tot.

 

Data scadentă pentru afacerea M’bappe este 27 august. Dacă PSG nu achită cei 180 de milioane de euro cât este valoarea atacantului francez stabilită prin contract cu Monaco, cel mai probabil va fi ca Real Madrid să dea lovitura verii, banii nefiind o problemă pentru tripla campioană europeană.

Cifrele din campionatul trecut al Franței sunt semnificative, Kylian M’bappe a marcat de 21 de ori și a fost coautor la alte 15, trecerea sa în campionatul Spaniei fiind un pas înainte în carieră și un bun prilej de ași depăși aceste performanțe, mai ales că tânărul fotbalist are doar 19 ani!

De urmărit!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *