Procurorul General, Augustin Lazăr trebuie să plece

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a declarat, după ce Tudorel Toader a anunțat că începe evaluarea lui Augustin Lazăr, că toată lumea trebuie evaluată și că procurorul general trebuie să plece din funcție deoarece minte, scrie Mediafax.

„Aici este o mare problemă, o dovadă de ipocrizie. Tovarășul Lazăr trebuie să plece. În al doilea rând, pentru chestiunea cu protocolul. Ați văzut declarația tovarășului Lazăr, că el n-a făcut, n-a semnat. După ce apare un asemenea protocol, tu să-i deschizi dosar lui Darius Vâlcov mi se pare o mizerie. (…) Cred că ministrul Toader are o experiență foarte bogată și poate lua mai bună decizie. Nu-mi permit eu să dau sfaturi, ce să facă. Cu siguranță aici oamenii teebuie să răspundă pentru lucrurile pe care le-au făcut și pentru modul în care au acoperit-o pe Kovesi”, a declarat fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, prezent la mitingul de sâmbătă de susținere a Jandarmeriei, din fața Parchetului General.

Dragomir a mai precizată că toată lumea trebuie evaluată și că procurorul general „minte cum respiră”.

„Eu cred că toată lumea trebuie evaluată mai devreme sau mai târziu, problema cu domnul Lazăr este că minte cum respiră. Știți foarte bine că a dat acea declarație în CSM că nu există protocoale, că n-a semnat, că n-a făcut niciodată. ați văzut că au apărut protocoale semnate de domnia sa. Nu mi se pare normal să avem un procuror general care minte”, a mai spus Daniel Dragomir.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *